Kvess til kvelds

Kvess til kvelds

Dette lagar du på null komma niks! Bare tre ingrediensar pluss litt olivenolje, salt og peppar. Mett og god blir du, og jo meir du et, jo betre! Går også fint som ein lunchrett – server det gjerne saman med ein god salat.

Ingrediensar:

  • 1 øskje Bønnemix frå GoGreen (kikerter, borlottibønner, store, kvite bønner)
  • 1 grøn løkstilk eller 1 vårløk
  • 2 nevar salvieblad
  • 2-3 ss olivenolje
  • salt og peppar

Slik gjer du:

  1. Hakk opp løk og salvieblad.
  2. Ha i panne med olivenolje på middels varme og røresteik nokre minuttar. Ah! Snus inn den gode lukta!
  3. Ha oppi bønnene og røresteik vidare til bønnene blir varme.
  4. Smak til med salt og peppar.

Sever gjerne med nybakt eller rista brød med god olivenolje.

Brødet eg alltid bakar er dette, det er fort gjort.

Eg blei faktisk overraska over kor godt dette var fyrste gongen eg laga denne retten. Mannen min likte det også, og bad om å få det same neste dag… Då blei det lunch med restane av salaten frå dagen før:

Bønnemix med fersk salvie og knutekålsalat. Nam!

KNASKESALAT MED KNUTEKÅL, EPLE, URTER OG VALNØTTER

 



2 kommentarar om “Kvess til kvelds”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *


%d bloggers like this: