Lyst på hageboka mi?

Lyst på hageboka mi?

Bestill nå, og få boka sendt heim til deg fraktfritt. Det kan vera lurt å “lesa seg opp” litt, om vil du lukkast med kjøkkenhage og blomebed. Du kan også bruka boka som oppslagsverk: Eg skriv om kva eg gjer i hagen månad for månad, ja om lag  kvar dag nå om våren.

Her vil du finna gode råd og tips. Eg håpar også du vil bli inspirert av både tekst og alle bileta. Dei fleste er tekne av den dyktige fotografen Jan Inge Haga.

Her ser du eit av bileta frå april-kapittelet. Det viser ulike slag kål som ventar på å bli planta ut. Til venstre: Brokkolini, brokkoli, spisskål “Early Jersey Wakefield”, glattblada afrikansk grønkål, knutekål (lilla bladnerver) og russisk grønkål “Ragged Jack” lengst til høgre.

Det er Jæren forlag som har gitt ut boka. Boka kan du altså kjøpa frå nettbutikken til forlaget, som så sender boka heim til deg fraktfritt. KLIKK HER, så kjem du rett inn på nettbutikken.

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *


%d bloggers like this: