Valentine-smoothie

Valentine-smoothie

Mannen min påstår eg ikkje er romantisk. For å motbevisa det, laga eg rosa smoothie til han då eg kom heim frå trening.  Er trass alt Valentinsdagen. Blir ingen romantisk middag i kveld – då skal eg halda kjøkkenhageforedrag for Vindmøllebakken bofellesskap i Stavanger og han skal på kulturdebatt.

Men på fredag – mannen min serverer meg god middag kvar fredag kveld.

Smoothien, ja. Eg elskar bringebær,  så det er hovedingrediensen.  Det mannen min ikkje veit, er at eg har lurt i han nokre gode tarmbakteriar ved å ha min heimelaga kefir oppi. Han seier han ikkje likar kefir, sjølv om han aldri har prøvd… Men smoothien gjekk ned.

Vær så god, her er oppskrifta.

  • 1 appelsin
  • 3 dl bringebær
  • 1/2 banan
  • 1 neve cashewnøtter
  • 2 dl kefir

Ha i ein god blendar til alt er godt “knust” og blanda til ein kremete rosa drikk. Frisk og god!

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *


%d bloggers like this: