Ti på topp i september

Ti på topp i september

Oppskrifter på lettlaga brød og eplekaker, smoothie med rødbete, chutney av grøne tomatar og tips om koss du får brukt opp mangold/bladbete, er mellom dei mest populære innlegga på bloggen i september.

Desse 10 dagane leste dykk mest:

1. Den 4. september: 2,417 visningar. Av desse var 1,175 på MARGUNNS EPLEFORM TIL BÅDE FEST OG FRUKOST!“, resten litt på forskjellige innlegg.

Mange har baka dette gode brødet sidan eg la ut oppskrifta.

2. Den 9. september: 2,194 visningar: Eg trudde fyrst det var på grunn av dagens nypubliserte innlegg “MINE TRE BESTE SOMMARSQUASH”, mens så viste det seg at eit av dei aller fyrste blogginnlegga eg skreiv, “BODILS GODE, LETTVINTE BRØD” var i omløp igjen (1,159 visningar).

“Ongane i gadå” kosa seg med nyplukka, nykokt mais i starten av september. Frå venstre: Malene, Nora, William og Alvin. (Foto: Jan Inge Haga)

3. Den 5. september: 1,157 visningar: Det var dagen “MAISFEST I LEIKEPLASSHAGEN” og “MARGUNNS KJØKKENHAGE FEIRAR HALVTÅRS-JUBILEUM” vart publisert.

Rødbete i smoothie? Ja! Godt! Særleg saman med bær.

4. Den 10 september: 937 visningar: Dei fleste gjekk på “FIOLETT ANTIOKSIDANTBOMBE”. 

5. Den 16. september: 754 visningar, hovedsakleg på “RABARBRA- & EPLEPAI”.

Grøne tomatar? Då kan du laga chutney! (Foto: Margunn Ueland)

6. Den 23 september: 743 visningar: “KOSS BRUKAR DU 10 LASS MANGOLD/BLADBETE”, var dagens innlegg. Oppskrifta på TOMATCHUTNEY MED GRØNE TOMATAR OG EPLER var også godt lest den dagen pluss i dagane framover.

Kva eplekake skal eg laga i dag, mon tru? Uansett må eg ha masse epler oppi. (Foto: Margunn Ueland)

7. Den 8. september: 732 visningar: “KNALLGOD EPLEKAKE MED VANILJEKREM”, stod for dei fleste.

8. Den 18. september: 667 visningar. “TURIDS EPLEKAKE”, var hovedårsaka til det.

Masse persille att i kjøkkenhagen, men squashen er på hell. (Foto: Margunn Ueland)

9. Den 11. september: 610 visningar: “UFO-SUPPE MED SQUASH OG PERSILLE”, var de dykk leste mest den dagen.

10. Den 20. september: 545 visningar: “SPRØ SALAT MED SELLERI OG EPLE”, var dagens innlegg.

Ein blom til dykk alle! Takk!

Tusen takk!

Takk alle saman!

Vil du fylgja meg på bloggen, blir eg svært glad. Klikk på knappen «Følg meg», skriv inn e-postadressa di i feltet, trykk Følg meg. Gå så til e-posten din. Der skal det koma ein e-post. Klikk «stadfest». Då er du fylgjar. Det er gratis, og du vil nå få ein e-post kvar gong eg legg ut eit nytt innlegg på bloggen.

På Facebook er min private profil Margunn Ueland. Eg har også ei Facebookside som heiter Margunns kjøkkenhage. Er du interessert i hage, mat og helse, er det best å fylgja meg på Facebooksida. Der legg eg ut mest slikt stoff, både innlegg og bilete.

 

 

 

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *


%d bloggers like this: